Een idee of initiatief? Doe mee!

Dit is een site voor en door Berchemnaren, die de boeiende dingen bundelt.
Je kan hier proeven van tips, events, verborgen parels, toffe plekjes, groen, cultuur, architectuur, sport en veel meer.

Doe mee!
Help ons en geef op de site door 
wat jij de moeite vindt in Berchem. 


Heb je zelf een idee of initiatief dat je online wil plaatsen?
Geef het ons door! Je moet niet zelf de organisator of eigenaar zijn. Alles wat jij de moeite vindt mag je doorgeven. Hier lees je meer over wat die 'demoeitefactor' wel is ;-)

Plaats, event of artikel?
Wil je hier iets online zetten, dan kan kiezen tussen een plaats, een event /activiteit en een artikel.
Na een succesvolle plaatsing wordt je doorverwezen naar een pagina waar vermeld wordt dat het gelukt is. Is dat niet het geval, kijk dan even na (in het zwart, onder de invulvelden) wat er fout gaat.

PLAATS
Een plaats kan een café zijn of een stukje groen. Of een pleintje of een goede bakker. Een toffe winkel of een hele winkelstraat. We verzamelen de plaatsen op een kaart.
deel een plaats

EVENT
Een event of activiteit is iets om in de kalender te zetten. Het heeft plaats op een bepaalde dag. We linken events aan plaatsen. Soms kan het dus interessant zijn om zowel het event als de plaats met ons te delen. Is er bijvoorbeeld een optreden op het dak van de supermarkt, dan kan je de supermarkt (plaats) én het optreden (event) apart invullen en koppelen wij de 2 aan elkaar.
deel een event

ARTIKEL
Een artikel is een stukje tekst over éénder wat in Berchem. Iets dat jij de moeite vindt om te vertellen. Vaak gaat het hier om buurtinitiatieven. Soms is het interessant om nog een artikel te schrijven over een reeks events bijvoorbeeld. Een artikel zullen we vaak op onze Facebookpagina delen. Een extra reden om een artikeltje te schrijven!
deel een artikel

Indien de plaatsing gelukt is wordt je doorverwezen naar een nieuwe pagina, en krijgen wij een melding. De posts worden eerst door een eindredactie geverifieerd, voor ze online gaan. Geef het dus even tijd. We doen dit als vrijwilligers :-)