ARTIKEL
door: Lisa Mets

Enquête amateurkunstenaars

Wij zijn 5 studenten sociaal- cultureel werk die vanuit Fameus vzw een project, genaamd Fameus Fabuleus uitvoeren.
Dit project heeft als doel de noden van de amateurkunstenaars in Berchem in kaart brengen. Om dit te doen stelden we deze enquête op, waarvoor wij u bij voorbaat bedanken om hem in te vullen! Het duurt slechts 2 minuten om deze in te vullen. 

Fameus is een professionele organisatie in Antwerpen die alle amateurkunstenaars-en verenigingen in Antwerpen en haar districten wil ondersteunen, inspireren en stimuleren. Fameus gaat als belangenbehartiger van niet-professionele kunsten in dialoog met onder andere de stad Antwerpen om het belang van amateurkunsten en hun noden op de agenda te zetten.
Als je je graag nog verder wil verdiepen in de werking van Fameus vzw verwijzen wij u graag door naar hun website.

Wat zal er gebeuren met deze ingevulde enquêtes?
Wij bundelen deze enquêtes en overhandigen de conclusie hiervan aan Fameus en aan de cultuurantenne. Op deze manier weten zij wat er leeft onder de amateurkunstenaars in Berchem en kunnen zij hiermee aan de slag om amateurkunstenaars in Berchem in de toekomst beter te ondersteunen.

Als kers op de taart maakt ons projectgroepje hiervan een film, waarin we de noden van Berchemse amateurkunstenaars in beeld brengen aan de hand van interviews. Om de link met Berchem te benadrukken combineren we de interviews met typerende beelden van Berchem. Deze film wordt vertoond op het slotfeest voor iedereen die meegewerkt heeft, of die geïnteresseerd is in het project. Jullie zijn alvast van harte uitgenodigd op het slotfeest dat doorgaat op 22 december om 20u in De Nieuwe Vrede. Meer nieuws hierover en het event volgt later op deze site.


Nogmaals bedankt voor de moeite!
Jordan, Lisa, Tine, Kato, Roxanne, Fameus vzw en Cultuurantenne Berchem

De enquete vind je hier.

amateur,amateurkunsten,enquete

foto: Fameus vzw