Fandag Berchem Sport

EVENT
start:
einde:


Op zaterdag 13 augustus bestaat de sportclub 110 jaar en zet het Ludo Coeckstadion zijn deuren weer wagewijd open voor de jaarlijkse fandag. Iedereen is welkom om mee te komen vieren.

Programma:

Om 12u00 draaien wij de luidsprekers en de tapkranen open. 

Vanaf 13u00 wordt er gevoetbald door onze jeugd- en dameselftallen.

Om 13u00 kan u meewandelen met de rondleiding 110 jaar Berchem Sport. De wandeling duurt ca. 2,5 uur. Eindigen doen we met een rondleiding in en om het Ludo Coeckstadion. Reserveren is noodzakelijk. Lees hieronder meer.

Om 16u00 worden alle jeugdploegen aan u voorgesteld en om 17u00 Jong Berchem en het eerste elftal.

Om 16u00 en 17u30 starten er geleide bezoeken aan het stadion (ca. 1 uur).

Vanaf 18u00 kan u aanschuiven aan de BBQ. Volwassenen betalen 20 euro, kinderen 13. (reservatie verplicht)

Tot 22u00 volgen optredens en een DJ-set.

De wandeling:
In de voetsporen van de velen die ons de voorbije 110 jaar voorgingen, wandelen we langs de plaatsen die een rol speelden in de geschiedenis van Berchem Sport. Met foto’s en verhalen brengen we het verleden weer even tot leven.
Deelname is gratis, maar wie wenst mee te wandelen moet zich wel vooraf inschrijven via fantour@berchem-sport.com. Deelnemers worden per mail op de hoogte gebracht van de vertrekplaats en krijgen een fotopresentatie doorgestuurd voor op de telefoon of tablet.
Is 2,5 uur u iets te lang, dan kan u diezelfde dag deelnemen aan de kortere stadiontours om 16u00 en 17u00. Hiervoor hoeft u zich niet vooraf aan te melden. U zorgt er gewoon voor dat u keurig op tijd onderaan de eerste trap van de tribune klaar staat.

De BBQ (inschrijven kan t.e.m. 10 augustus)
Volwassenen betalen 20 euro voor een gemarineerde steak, een BBQ-worst en een kippenspiesje (of halal: een gemarineerde kipfilet, hamburger en kippenworst). 
Kinderen tot 12 jaar betalen 13 euro voor een hamburger en een BBQ-worst (of halal: een hamburger en kippenworst).
Groenten, brood en sauzen à volonté zijn in de prijs inbegrepen.
Inschrijven kan tot 10 augustus en doet u via overschrijving op rekeningnummer BE18 7330 2113 0165 met vermelding van de gekozen menu(s): “volwassenen”, “volwassenen halal”, “kinderen” of “kinderen halal” en de respectieve aantallen. Wacht niet te lang! Meer info via bbq@berchem-sport.com op op het nummer 03/281.31.35.

Bron: Berchem Sport website en facebookpagina.

sport,sportief,sportclub,berchem sport,dames,jeugd,voetbal,wandelen,wandeling,fandag,stadion,bbq