PLAATS
Vredestraat 16-22

De Nieuwe Vrede

De Nieuwe Vrede verwelkomt je graag in haar café, theaterzaal en haar vele polyvalente ruimtes, waar je kan repeteren, dansen, vergaderen, een expo houden, naar live muziek of theater komen kijken en zo veel meer... 

Het café is een ongedwongen ontmoetingsplek waar tal van activiteiten plaatsvinden, van naaiateliers tot spellenavonden, van buurtvergaderingen tot infoavonden.

Deze veelzijdige ontmoet- & werkplaats is aan zijn vijfde werkjaar bezig en wil een “buurzaam” centrum zijn: geworteld in de buurt met een duurzame werking en infrastructuur met een laagdrempelig en hoogwaardig aanbod van diverse zalen. Gedragen door vrijwilligers is het een plek zijn voor en door de buurt. Met dertien verschillende ruimtes voor vergaderingen, repetities, expo, congressen, een gezellig café en een heus theater voor 200 toeschouwers kan bij ons letterlijk alles plaatsvinden.

De Nieuwe Vrede huist in een oud gebouw met traditie maar is ook aan renovatie toe. Dat is noodzakelijk om de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voor onze gebruikers te blijven garanderen. Het spreekt vanzelf dat dat geld kost. 
Daarom richten wij ons ook tot u: buurtbewoner, sympathisant, medestander, middenstander of bedrijfsleider. U kan ons altijd steunen met een (fiscaal aftrekbare) gift. 

Bron en meer info: www.denieuwevrede.be

 

spel,spelletjes,spelen,café,vrijwilligers,repeteren,theater,dansen,expo,vergaderen,muziek,live muziek,vergadering,polyvalent

foto: Evie Van den Broeck