PLAATS
Vredestraat 93

WZC Sint-Maria

In de 17 woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen kunt u kiezen uit verschillende opties: enkel overdag komen, tijdelijk bij ons verblijven of in het woonzorgcentrum komen wonen. In een kamer die u naar uw eigen wensen inricht of in een zorgflat, zodat u samen kunt blijven wonen met uw partner.

Maar je kan er ook steeds terecht voor petanque
Je kan hiervoor terecht tijdens de openingsuren van de cafetaria. Als er één ding is waar u meteen een vakantiegevoel van krijgt, dan is het van een potje petanquen. Op deze kaart vindt u de locaties waar petanquers in Berchem hun hart kunnen ophalen.

Bronnen en meer informatie:
Woonzorgcentrum Sint-Maria
petanque: website

Bekijk hier het infoboekje van alle dienstencentra in Berchem (editie september-oktober 2016) waarin u alle activiteiten van dienstencentrum Huize Berchem terugvindt

 

Meer informatie over het aanbod van woonzorgcentrum Sint Anna vindt u op de website van woonzorgcentrum Sint Maria. Ook als vrijwilliger bent u hartelijk welkom, want voor Zorgbedrijf Antwerpen zijn vrijwilligers een onmisbare schakel: samen bekijken we wat u wilt doen en wanneer u beschikbaar bent.

Bekijk de kennismakingsbrochure over de woonzorgcentra.

woonzorgcentrum,sint-maria,petanque

foto: Evie Van den Broeck