ARTIKEL
door: Berchem Bruist / Hart van Berchem / Berchem Creatives

Berchem ontmoet Berchem

Berchem bruist en bubbelt!

Achter de gevels in Berchem leven schrijvers, acteurs, Bowie-imitators, regisseurs, bakfietsondernemers, dansers, designers… Maar ook mama’s die de beste chocomousse van de wereld kloppen, actieve straatverenigingen, bewoners van de Iedereen Klassiek-straat, Oemzeep, Nuff Said en een nieuwe generatie twintigers met een plan dat –zeker weten- ooit de wereld zal veroveren.

Al die energie, daar kan iets ongelooflijk strafs van komen. Samen met de winkeliersvereniging en enkele enthousiaste gangmakers ontstond het plan om van Berchem de meest creatieve plek van Antwerpen maken. Ze vonden alvast de steun van het ccBe, maar hebben vooral ook jou nodig!

Wil je mee brainstormen over de activiteiten die Berchem een boost kunnen geven? OF ben je gewoon benieuwd wat er leeft en op stapel staat in Berchem, kom dan zeker naar onze tweede afspraak en nodig ook zeker elke buur of vriend uit. We zien jullie graag op dinsdag 13 september om 20 uur in de De Nieuwe Vrede.

Uit de eerste editie kwamen al vele initiatieven, onder andere www.berchemisdemoeite.be. Wij van BERCHEM is DE MOEiTE gaan er ons verhaal uit de doeken doen, en een oproep lanceren voor vrijwilligers!

Kan je niet komen, maar wil je www.berchemisdemoeite.be mee laten groeien in de toekomst, laat dan iets weten via hello@demoeite.be. Wordt gegarandeerd op prijs gesteld!

Bron: facebook event

Lees ook het verslag van de vorige ontmoeting op Gazet van Antwerpen 

creatief,berchem creatives,berchem bruist,ccBe,cultureel centrum,de nieuwe vrede,talent,creatief talent,brainstorm