ARTIKEL

Oem Zeep verderzetting - oproep

Oem Zeep, Oem Zeep? Wie wil mee nadenken hoe verder...

Oem Zeep 10de editie was weer dubbel en dik genieten! Verrassende zeepkisten, een prettig gestoord feestje vol lol, prachtig weer en nadien een post feestje met Les Musicaux. Dromen bestaat dus wel echt in Oud Berchem! Maar... er loert een varkentje met een lange snuit.

De tiende editie is voor enkele Oem Zeep organisatoren een eindmeet. Graag willen ze de fakkel en info doorgeven aan... ?
Geen schoonmoedergedoe, doe gerust je eigen ding en haal uit de aangereikte info wat jij wil... de enige randvoorwaarde: ze willen dat het prettig gestoord feestje door blijft gaan. 

Fantasie kan je niet in banen leiden, en toch, en toch… De aarde toert al ontelbare eeuwen lustig rond de zon. Maar net tien jaar geleden stelden wij ons een vraag. Wat kunnen wij hier tot ieders heil nog aan toevoegen ? ’T is Oem Zeep zag het levenslicht en laat sindsdien jouw creativiteit mee rond onze kerktoren toeren. Tja eerlijk, veel meer dan dat zat er nu ook weer niet in. Maar toch, op die laatste zondag van augustus gaat die hoekige toren met al die mensen errond eens prettig gestoord uit de bol. In een wervelende cadans, in een bedje van warmte en waanzin. Omdat die dag daarom smeekt. En ook jou heeft hij nodig! 

Bij deze van harte welkom op een avondje nadenken over hoe verder met Oem Zeep op donderdag 27 oktober om 20u30 in café RoodWit.

Het Zeepkomiteit

Meer info: http://www.oemzeep.be/

oem zeep,'t is oem zeep,roodwit,oproep