ARTIKEL
door: DE MOEiTE

Redactie & kennismaking - 21.9

 

Afgelopen dinsdag hadden we de eerste 'grote' presentatie van berchemisdemoeite.be, tijdens de 2e meeting 'Berchem ontmoet Berchem' in De Nieuwe Vrede. Onze handen plakten nog een beetje van de zenuwen voor de presentatie, maar de toffe reacties nadien waren een grote aanmoediging! 

We hebben de website voorgesteld, een demo gegeven van hoe iedereen (van thuis uit) zijn of haar artikel/event/plaats kan delen, vragen beantwoord, én een oproep gelanceerd naar enthousiastelingen om de site mee in te vullen en het ploegje stilaan uit te breiden.

De positieve feedback die we dinsdag en de laatste maanden hebben gekregen op de site is hartverwarmend. Er is natuurlijk nog werk aan de winkel, want er is echt zooooveel te doen/zien/beleven Berchem (en aan de rand), maar dat is eigenlijk supergoed nieuws!

We zijn bijzonder blij dat mensen willen meehelpen aan deze website. En hulp kunnen we zeker gebruiken! Hoe groot of hoe klein de bijdrage ook is, een site als dit wordt pas de moeite als er een tof ploegje achter schuil gaat.

Wil je meewerken aan deze website? Heb je suggesties of wil je iets aanvullen? Kom dan langs!
Nodig gerust ook nog andere enthousiastelingen uit!
Iedereen is welkom.

Onze eerste redactievergadering vindt op woensdag 21 september om 20u plaats in De Nieuwe Vrede.
We doen dan een eerste kennismaking en we bekijken dan wie wat wil of kan doen en wat de ideeën nog zijn. We zullen ook een en ander oplijsten ivm wat er nog te wachten staat en hoe we de zaken verder zullen aanpakken.

Laat je ons weten of je komt? Dat kan via hello@demoeite.be

Groetjes en tot dan?!
Elgertsje en Evie van DE MOEiTE

PS: Onze volgende afspraak is in oktober op woensdag 19 oktober, maar die info volgt later nog.

meeting,redactie,redactievergadering,de nieuwe vrede